Brannvesenet arrangerer Åpen dag på Letohallen 22. september

Hvert år har vi i brannvesenet Åpen dag under brannvernuka i september. I år har vi tenkt å gjøre det på en helt ny måte, med et feiende flott fellesarrangement på Letohallen, der hele Øvre Romerike brann og redning går sammen om å invitere til Åpen dag. Brannstasjonene i både Eidsvoll, Jessheim, Hurdal, Feiring og Nannestad er med!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Bare brannstasjonen i Nes, som har lange tradisjoner for å arrangere Åpen dag sammen med festivalen «Brød og Cirkus» på Årnes kommer til å arrangere Åpen dag slik de alltid har gjort det – på Årnes.

Alle de andre brannstasjonene tar med seg biler og utstyr til Letohallen, og der ønsker vi små og store velkommen til en spennende dag som inneholder alt det Åpen dag alltid gjør – og litt til! Det blir selvsagt mange flotte brannbiler og annet utstyr, det blir spyling med brannslange, kunnskapsløype og mye mer. Det blir også servering av pizza, og arrangementet er gratis for alle.

I år har vi en spesiell hedersgjest, som kommer til både Letohallen og brannstasjonen på Nes: Brannbamsen Bjørnis! Han gleder seg veldig til å møte barna!

Hva: Brannvesenet har åpen dag!
Hvor: Letohallen og brannstasjonen på Årnes
Når: Lørdag 22. september fra klokka 10.00 til klokka 14.00


Publisert: 05.09.2018 08:02:18
Sist endret: 05.09.2018 08:02