Gjerdene i mesteparten av skredområdet fjernes

NVE er nå ferdig med alle sine arbeider i skredområdet, og mesteparten av gjerdene fjernes.

Sist oppdatert: 27.06.2024 16:01 | Publisert: 27.06.2024 15:40:57

I disse dager fjernes gjerdene rundt deler av skredområdet. I nord mot Nystulia vil det fremdeles være anleggsarbeider med etablering av aktivitetselementer i parken, så her blir gjerdene stående ennå en stund.

Området i nord har arbeidstittel generasjonsparken. Her skal prosjektavdelingen bygge blant annet sandvolleyballbane, buldrestein, lekeplasser, trimpark, sykkelsti/flowtrail og pumptrack. I midten får vi et amfi og scene.

I august 2023 ble det markert at NVEs sikringsarbeider var ferdig, og evakueringsvedtak ble opphevet. Hele området er trygt, men anleggsprosjektet trenger fremdeles gjerdene for å kunne utføre sitt arbeide.

Offisiell åpning av parken vil være når minnestedet er ferdig, men du kan gå tur og bruke det fristilte området allerede nå i tråd med allemannsretten.