8.trinn deltar i Demokraticamp

Denne uken deltok 8.trinn ved Gjerdrum ungdomsskole på Democraticamp sammen med Eidsvoll 1814 og Ungt Entreprenørskap Akershus. Oppdraget handlet om integrering av flyktninger, og mandag 20.mars deltar de to vinnergruppene i finalen på Eidsvoll.

Demokraticamp er et samarbeidsprosjekt mellom kommunene på Øvre Romerike (ØRU), Eidsvoll 1814 og Ungt Entreprenørskap Akershus, og bygger på læringsmetoden Innovasjonscamp som er utviklet for elever i ungdomsskolen med fokus på kreativitet og nyskaping. Elevene får et reelt oppdrag med en definert problemstilling som de skal presentere en løsning på innen et avgrenset tidsrom. Oppdraget blir gitt av en bedrift eller organisasjon fra privat eller offentlig sektor. Elevene jobber med oppdraget i grupper ca. 5 elever og presenterer løsningene for en jury, som kårer en vinner ut ifra gitte kriterier.

Gjerdrum kommune ønsker deltakerne fra Gjerdrum ungdomsskole lykke til i finalen på mandag!

Eidsvoll 1814

Ungt Entreprenørskap Akershus