• Har du ikke sendt inn vannmåleravlesning innen fristen?

Les saken »

• Vil du bli en god leverandør til offentlig sektor?

NHO Viken Oslo og Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer bedrifter til et startprogram i innovative anskaffelser.

• Prosjekt avløp Solheim-Ask

Gjerdrum kommune planlegger å legge avløpsledning fra Solheimsfeltet til Ask.

• Romerike Trainee 2019-2021

Har du bachelor eller mastergrad innen tekniske og naturvitenskapelige fag? Er du opptatt av samarbeid, personlig og faglig utvikling? Da kan du søke plass hos Romerike Trainee!

Les saken »

• Herredshuset holder stengt i romjulen

Les saken »

• Viltnemnda ønsker å minne om faren for viltpåkjørsler

I vinterhalvåret ser man at viltpåkjørslene øker, og Viltnemnda ønsker å minne om dette.

• Desemberutgaven av Kveka

• Skøytebaner i Gjerdrum

Les saken »

• Ny e-bok app på biblioteket

12. desember flytter bibliotekene i Akershus eboksamlingen over på ny løsning.

Les saken »

• Alt du trenger å vite om avfall i julen

Julen medfører at ROAF kommer og henter avfallet ditt på andre tidspunkter enn vanlig. De har også gode tips om hvordan man best kan håndtere julens avfall.

• Konfliktrådet

Konfliktrådsordningen er statlig og møtene ledes av upartiske legmeklere. Konfliktrådet behandler sivile saker, straffesaker og gjennomfører straffereaksjonene ungdomsoppfølging, ungdomsstraff og oppfølging i konfliktråd.

• Du er en del av Norges beredskap

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen?

Les saken »

• Influensavaksinen 2018 har kommet!

Nasjonalt folkehelseinstitutt anbefaler vaksine mot sesonginfluensa til bestemte målgrupper.

• Oppfordrer til bruk av Kiss & Ride

Gjerdrum kommune ber innstendig om at Kiss & Ride plassen for Gjerdrum barneskole i Gjerivegen 9 benyttes til henting og levering av skolebarn.

Les saken »

• Telefontid plan, oppmåling og byggesak

• Hva skjer i Gjerdrum?

Har du et arrangement som folk bør få vite om? Kanskje en konsert eller et foredrag? Bruk vår flotte arrangementskalender og spre budskapet både i og utenfor kommunen!

• Åpen helsestasjon

• Fri sikt

Skolebarna er straks hjemme etter ferien og vi voksne kjører nå ut i en travlere hverdag. Ved å klippe hekker og busker, kan du være med på å øke trafikksikkerheten.

• Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde?

Les saken »

• Ut på tur, men mangler utstyr?

Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening har en masse utstyr til låns, både for medlemmer og andre.

• Turtips fra Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening

Sommertid er turtid, og GJFF har listet opp sine topp ti forslag til tur i Almenninga. De har også masse utstyr til utlåns, så her ligger alt til rette for gode turer!

Publisert: 02.06.2016 15:31
Sist endret: 02.06.2016 15:32