• Oppheving av kokepåbud!

• Varsling om kokepåbud i Viervangen

Feilen er nå (kl.15.15) funnet og rettet, og alle vil få varsling neste gang.

• Kokepåbud

• Vannledningsbrudd - Ask kommunale vannverk

Les saken »

• Gjerdrum blant de beste kommunene i landet

Med en framgang på hele 85 plasser klatrer Gjerdrum kommune til 7.plass på Kommunal Rapports kommunebarometer.

Les saken »

• Telefontid plan, oppmåling og byggesak

• Spyling av ledningsnettet

Nå nærmer vi oss omlegging til vann fra Nedre Romerike vannverk. I den forbindelse må vi spyle ledningsnettet.

• Skattemeldingen (selvangivelsen) kommer 4. april

Skattemeldingen er et tema for de fleste i april. Den finner du i Altinn. Husk at det er du som har ansvaret for at skattemeldingen er riktig.

• Endringer i politisk møteplan

Les saken »

• Vannet i springen er trygt å drikke!

• Vårryddingsaksjonen 2018

Nå nærmer våren seg, og det er tid for årets vårrydding. I uke 18 og 19 kan sekker hentes i servicesenteret på Herredshuset.

• Oppheving av vinteraksellast

Les saken »

• Deler du brønn med naboen?

Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres.

• Hva skjer i Gjerdrum?

Har du et arrangement som folk bør få vite om? Kanskje en konsert eller et foredrag? Bruk vår flotte arrangementskalender og spre budskapet både i og utenfor kommunen!

• Vinterlige utfordringer på vegene i Gjerdrum

Gjerdrum kommune ønsker at alle som ferdes på vegene med bil, sykkel, spark eller til fots skal komme trygt frem. Vi oppfordrer alle til å ta vare på og samarbeide med hverandre for en bedre og tryggere trafikksituasjon.

• Høring - tiltaksstrategi for miljøtiltak i jordbruket

Det foreligger nå utkast til tiltaksstrategi for miljøtiltak i jordbruket i Gjerdrum kommune for perioden 2018 - 2021.

• Store snømengder blokkerer rømningsveier

Øvre Romerike brann og redning IKS er bekymret for store snømengder som kan blokkere rømningsveier.

• Næringslivsprisen 2018

• Etablerertjenesten

• Foreldreveiledningskurs Gjerdrum helsestasjon

Gjerdrum helsestasjon arrangerer nytt kurs i Cos P (trygghetssirkelen) etter påske.

Les saken »

• Gjerdrum attraktivt for unge lærere

Bare 4,5 prosent av lærerne i Gjerdrum er over 60 år, og andelen eldre lærere gikk markant ned fra 2014-2016.

• Utdeling av læringsbrett på Gjerdrum ungdomsskole

I dag har elevene på 9. trinn fått utdelt hvert sitt nettbrett til bruk i læringsarbeidet.

• Innføring av ekstraordinær båndtvang i Gjerdrum

Det er nå innført ekstraordinær båndtvang i Gjerdrum, Nannestad, Eidsvoll og Hurdal kommune og Hadelands-siden av Romeriksåsen på grunn av store snømengder.

Les saken »

• Skabb – hvordan forholder vi oss til det?

Det er blitt påvist skabb i flere av kommunene på Øvre Romerike over en periode på flere måneder – og i den forbindelse ønsker kommuneoverlegene å gi publikum noen råd og peke på realiteter.

• Familievern på helsestasjonen

Familievernkontoret på Jessheim har inngått en avtale om et kommunalt nærtilbud av deres tjenester for Gjerdrum gjennom hele 2018.

• Innføring av vinteraksellast

Med virkning fra onsdag 10. januar 2018 innføres vinteraksellast på fylkes- og kommunale veger i Akershus fylke iht. gjeldende vegliste.

• Send sikkert til Gjerdrum kommune

• Utsatt vannleveranse til Gjerdrum

• Fakturaer fra Gjerdrum kommune kommer nå digitalt

I tråd med regjeringens digitaliseringsprogram har Gjerdrum kommune startet utsendelse av fakturaer digitalt.

Les saken »

• Gjerdrum og Ullensaker kommuner har inngått samarbeid for skatteinnkrevingen i kommunene.

Fra januar 2018 vil Gjerdrum kemnerkontor være plassert i Ullensaker rådhus.

• Borgerlig vigsel i Gjerdrum

• Kiss&Ride åpnet for bruk

• Valgresultat 2017

• Forsinket oppstart av vannforsyning til Gjerdrum fra NRV

Les saken »

• Det digitale radioskiftet kommer til deg

For deg som bor i Oslo, Østfold, Vestfold eller Akershus, slukkes NRKs radiokanaler på FM 20. september. De kommersielle, riksdekkende kanalene følger etter 8. desember. Alle lokalradioene i din kommune, unntatt Radio Metro Stor-Oslo, P5 Oslo og Radio Rox, kan fortsette å sende på FM også etter 8. desember.

• Åpen helsestasjon

• Fri sikt

Skolebarna er straks hjemme etter ferien og vi voksne kjører nå ut i en travlere hverdag. Ved å klippe hekker og busker, kan du være med på å øke trafikksikkerheten.

• Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde?

Les saken »

• Ut på tur, men mangler utstyr?

Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening har en masse utstyr til låns, både for medlemmer og andre.

• Turtips fra Gjerdrum Jeger- og Fiskerforening

Sommertid er turtid, og GJFF har listet opp sine topp ti forslag til tur i Almenninga. De har også masse utstyr til utlåns, så her ligger alt til rette for gode turer!

• Gjerdrum kommune er nå tilknyttet MIRA

Etter seks års intenst arbeid er vi endelig klare til å føre avløpsvannet fra Gjerdrum til det toppmoderne avløpsrenseanlegg på Sørumsand.

• Kun gjennomsiktige avfallsekker på gjenvinningsstasjonene fra 1.juni

Fra 1. juni skal alt avfall som leveres til ROAF sine gjenvinningsstasjoner sorteres i gjennomsiktige sekker.

• Priser i Gjerdrum kommune

Kommunestyret i Gjerdrum vedtok 10. mai årets prisvinnere. Prisene deles ut i forbindelse med Gjerdrumsfestivalen, på Gjerdrumsdagen lørdag 10. juni 2017.

• Verdens aktivitetsdag i Gjerdrum

• Overgang til gjennomsiktige sekker fra 1. juni 2017